Alegeti bateriile de baie corect si cu atentie

sds

 De atitudinea corecta in amenajarea spatiilor locative si alegerea potrivita a mijloacelor tehnice, in mare parte depinde siguranta si confortul nostru.

La alegerea bateriilor de bucatarie si pentru camera de baie, este necesar de a acorda prioritate nu numai functionalitatii si exteriorului atractiv al obiectului sanitar, dar si comoditatii, sigurantei in utilizare. Functia de baza a bateriei este de a livra apa de o anume temperatura.

Astfel, ele sunt un element de baza in viata omului modern. Bateriile sunt realizate engros si cu amanuntul, Dvs alegeti modelul care vi se potriveste cel mai bine.

Fara baterie este greu de imaginat relaxarea in cabina de dus, igiena si curatenia in cada de baie. In dependenta de de structura si domeniul de utilizare bateriile sunt clasificate. Exista baterii pentru chiuveta, bideu, bateriii de dus, pentru cada de baie, mixte si pentru bucatarie.

Bateriile de baie se deosebesc prin bratul rotativ, fixat sau cu brat scazut. Inafara de aceasta, cel mai des, ele sunt utilate cu suporturi speciale pentru dus si au para de dus.

La alegerea bateriei de baie este necesar de a avea in vedere caracteristicile cazii de baie. De material, adincimea si latimea cazii va depinde alegerea bateriei.

Bateriile de dus moderne functioneaza dupa principiul accesului liber al apei in concentrator si nu au brat.

Ele pot fi electronice sau mecanice. Nu demult pe piata au aparut baterii cu butoane si ecran de control. Desi bateria simpla mecanica va lucra la fel de bine ca si cea electronica.

Bateriile trebuie sa se complementeze, la fel ca si celelalte obiecte sanitare din camera de baie. O achizitie excelenta va fi bateria de baie cu brat, care va facilita ingrijirea chiuvetei.

Bateriile combinate (mixte) nu sunt prea solicitate. Beneficiul lor – pot sa functioneze atit pentru chiuveta, cit si pentru cada de baie. Bratul lung poate vira in doua parti, in dependenta de necesitate. De regula, bratele mixte sunt completate cu garnituri de dus.