Deosebiri intre bateriile de bucatarie si bateriile de baie

kux-van

Principala diferență este ca bateriile de bucatarie au un brat mai lung, pentru a face posibila reglarea spre centrul chiuvetei, fapt ce ofera comoditate.

Deasemenea, pentru comoditate in utilizare, bateriile de bucatarie trebuie sa fie rotative.

Cea mai ergonomica baterie – este cea care este comoda in fiecare caz aparte.

Pe piata sunt baterii, care au brat aproape orizontal sau baterii care au brat inalt arcuit, totul depinde de preferintele consumatorului, de fiecare caz in parte, unde aceasta va fi montata.

Daca deasupra chiuvetei se afla dulapuri suspendate, care sunt amplasate destul de jos, in astfel de incapere nu este posibil de a utiliza baterii inalte arcuite, deci nu ramine decit sa fie montate baterii cu brat orizontal. Acestea sunt preferate de multi dintre consumatori, deoarece au un design modern.

Ceea ce tine de moda, acum predomina stilul hi-teck-minimalist cu linii cilindrice, la fel formele line. Cele mai raspindite materiale de placare – otelul si cromul.

Placarea cu crom este calitativa si sigura, este utilizata de foarte mult timp, cromul s-a dovedit a fi un material necoroziv excelent. Astfel, obiectele sanitare placate cu crom slujesc foarte mult timp.

In procesul de amenajare totul porneste de la preferintele individuale, care e gama de culori  potrivita pentru fiecare bucatarie in parte: crom sau otel.